MTK:n jäsenyys kannattaa

 

On monia syitä, miksi kannattaa liittyä MTK:n jäseneksi. Järjestön tärkein jäsenetu on edunvalvonta. Sen lisäksi on erilaisia jäsenpalveluja ja etuja; ajankohtaista tietoa, tilaisuuksia ja koulutuksia sekä asiantuntija-apua.

Erittäin tärkeää on myös yhteisöllisyys - yhdessä tekeminen. Järjestöön kuuluminen luo jäsenille tunnetta yhteisöllisyydestä ja omasta ammatti-identiteetistä. Yhteisten arvojen ylläpitäminen sekä tietojen, taitojen ja tunteiden jakaminen saman alan ihmisten kesken on tärkeä osa järjestötyötä.

Jäsen saa lukuisan määrän rahanarvoisia jäsenetuja. Jäseneduilla voi saada useiden satojen eurojen suuruiset säästöt vuoden aikana. Valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi MTK-liitot ovat neuvotelleet omia jäsenetuja, samoin MTK-yhdistykset ja metsänhoitoyhdistykset. Jäsenetuja voi saada esimerkiksi vakuutuksista, energiasta, polttoaineista sekä virkistys- ja vapaa-ajan matkoista.

Alta olevasta taulukosta näet jäsenmaksuperusteet Keski-Suomen alueella vuodelle 2023. Jokainen MTK-paikallisyhdistys on päättänyt jäsenmaksusuuruuden. 

Voit liittyä MTK-jäseneksi oman paikkakuntasi paikallisyhdistykseen. Lisää tietoa paikallisyhdistyksen jäsenmaksuista saat mm. puheenjohtajilta ja sihteereiltä. Ne löydät täältä: https://keski-suomi.mtk.fi/yhdistykset


 

Ajankohtaista

Lisää perheenjäsenesi MTK-jäsenyyteesi!

08.08.2023

Nyt voit ilmoittaa perheenjäsenesi MTK-jäsenyyteesi Lyyti-linkin kautta. 

Perheenjäsenen kriteerit: 

  • Perheenjäsen on yli 15-vuotias. Perheenjäsen voi olla yrittäjän/yrittäjien lapsi.

  • Tähän ryhmään kuuluu myös tilan yhteydessä tai välittömässä läheisyydessä asuva ns. ”vanha sukupolvi”. 

Mitä perheenjäsen hyötyy tästä?

  • 15-35-vuotias MTK-perheenjäsen on maaseutunuori, jolloin on tervetullut kaikkiin maaseutunuorten tapahtumiin

  • Perheenjäsenen jäsenedut ovat samat kuin henkilöjäsenellä. Lisätietoja löydät täältä:  https://www.mtk.fi/jasenedut ja https://www.mtkhankinnat.fi/

  • Yrittäjän MTK-jäsenmaksu kattaa myös perheen yli 15-vuotiaat perheenjäsenet. 

  •  Yrittäjän jäsenmaksuun ei tule korotuksia, vaikka perheenjäseniä lisätään tietoihin!

Voit vaihtoehtoisesti ilmoittaa MTK-yhdistyksesi sihteerille perheenjäsenen lisäämisestä, mutta voit myös suoraan lisätä sen linkin kautta: https://www.lyyti.in/Lisaa_perheenjasen_MTKn_jaseneksi_5195

Lisätietoja: Krista Autio/ 0504775100 / krista.autio@mtk.fi 

Miten liityn MTK:n jäseneksi?

MTK on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien ammatti- ja etujärjestö. Voit liittyä MTK:n henkilöjäseneksi, jos sinulla ei ole tilaa tai yritystä.

Jäsenhakemuksen voit tehdä internetissä alla olevalla liittymislomakkeella.

Liity jäseneksi tästä!

Millainen on MTK-Keski-Suomi?