MTK:n jäsenyys kannattaa

 

On monia syitä, miksi kannattaa liittyä MTK:n jäseneksi. Järjestön tärkein jäsenetu on edunvalvonta. Sen lisäksi on erilaisia jäsenpalveluja ja etuja; ajankohtaista tietoa, tilaisuuksia ja koulutuksia sekä asiantuntija-apua.

Erittäin tärkeää on myös yhteisöllisyys - yhdessä tekeminen. Järjestöön kuuluminen luo jäsenille tunnetta yhteisöllisyydestä ja omasta ammatti-identiteetistä. Yhteisten arvojen ylläpitäminen sekä tietojen, taitojen ja tunteiden jakaminen saman alan ihmisten kesken on tärkeä osa järjestötyötä.

Jäsen saa lukuisan määrän rahanarvoisia jäsenetuja. Jäseneduilla voi saada useiden satojen eurojen suuruiset säästöt vuoden aikana. Valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi MTK-liitot ovat neuvotelleet omia jäsenetuja, samoin MTK-yhdistykset ja metsänhoitoyhdistykset. Jäsenetuja voi saada esimerkiksi vakuutuksista, energiasta, polttoaineista sekä virkistys- ja vapaa-ajan matkoista.


 

Miten liityn MTK:n jäseneksi?
​​​​​​​

MTK on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien ammatti- ja etujärjestö. Voit liittyä MTK:n henkilöjäseneksi, jos sinulla ei ole tilaa tai yritystä.

Jäsenhakemuksen voit tehdä internetissä alla olevalla liittymislomakkeella.