Sisältöjulkaisija

null WANTED: Haetaan kummitiloja kansanedustajille

Ajankohtaista

WANTED: Haetaan kummitiloja kansanedustajille

23.5.2019

WANTED: Nuoret, innokkaat vaikuttamisesta kiinnostuneet maa- tai metsätalousyrittäjät. Haetaan kummitiloja kansanedustajille!

Eduskuntavaalit ovat takana ja Keski-Suomeen on saatu uudet kansanedustajat. Keskisuomalaiset äänestivät eduskuntaan Anne Kalmarin (kesk.), Riitta Mäkisen (sd.), Sinuhe Wallinheimon (kok.), Teuvo Hakkaraisen (ps.), Bella Forsgrenin (vihr.), Petri Honkosen (kesk.), Piritta Rantasen (sd.), Jouni Kotiahon (ps.), Juho Kauton (vas.) ja Joonas Köntän (kesk.).

Haemme kymmentä keskisuomalaista nuorta tai henkisesti nuorta yrittäjää toimimaan edustajien kummitiloina. Kummitilatoiminnan tavoitteena on tutustuttaa edustajat nykypäivän käytännön maatalouteen ja sen onnistumisiin sekä haasteisiin.

Alueen edustajille ja tiloille koordinoidaan vuosittain yksi kokoontuminen paikallisilla tiloilla sekä kerran eduskunnassa. Muusta yhteydenpidosta ovat tilat ja edustaja itse vastuussa.

Haluatko olla mukana turvaamassa maa- ja metsätalouspolitiikan sekä kotimaisen maatalouden jatkumisen, toimia tärkeänä linkkinä eduskunnan ja maatalouden välillä? Kiinnostuitko? Lähetä hakemus, jossa esittelet tilan sekä itsesi kattavasti ja syitä, miksi sinut pitäisi valita yhdeksi keskisuomalaiseksi kummitilaksi osoitteeseen elina.nummela@mtk.fi. Liitä mukaan kuva itsestäsi tilan työn touhuissa (selfie käy) sekä tilan tai omat mahdolliset sometilit.