null MTK Keski-Suomi hakee hankeasiantuntijaa

Ajankohtaista

MTK Keski-Suomi hakee hankeasiantuntijaa

19.8.2021

MTK Keski-Suomi hakee

Hankeasiantuntijaa

Tehtäväsi on toimia asiantuntijana ja hankeviestijänä Ilmastonmuutokseen varautuva viljelijä- yhteistyöhankkeessa yhdessä ProAgria Keski-Suomen ja Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten kanssa yhteistyössä.

Hankkeen tavoitteena on nostaa keskisuomalaisille viljelijöille esille ilmastonmuutokseen varautumisen keinot ja ne keskeisimmät menetelmät, joilla maanviljelyssä voidaan sitoa hiiltä ja estää hiilen vapautumista, sekä heijastaa laajaa tutkimusaineistoa Keski-Suomeen sopivaksi. 

Työssäsi tarvitset kiinnostusta viljelijöiden ilmastonmuutostyöhön lisäämiseen liittyviin asioihin, monimuotoiseen viestintään ja hankehallintoon. Sinulta odotetaan hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä oma-aloitteista ja asiantuntevaa työotetta. Sinulla on vähintään alempi korkeakoulututkinto, EU-hanketoiminnan ja Keski-Suomen maatalouden tuntemusta.

Sinulla tulee olla valmius liikkuvaan työhön. Tehtävä on osa-aikainen (0,5 htv/v). Osa-aikaisuuden toteuttamistapa sovitaan hakijan ja hankkeen toteuttamisen kannalta tarkoituksenmukaiseksi.

Hae 5.9.2021 mennessä toimittamalla hakemuksesi sähköpostilla anja.kettunen@mtk.fi. Ilmoita hakemuksessasi palkkatoiveesi lisäksi myös se milloin pääset aloittamaan työn. Tehtävät ovat määräaikaisia hankkeen toteutusajan mukaisesti, 31.12.2023 saakka.

Lisätiedot: MTK Keski-Suomi toiminnanjohtaja Anja Kettunen puh. 050590 2774

Hankkeesta lisää voit lukea täällä.