Organisaatio

MTK-Keski-Suomen toimintaa johtaa 9-jäseninen johtokunta. Sen jäsenet valitaan liiton syyskokouksessa kolmivuotiskaudeksi kerrallaan. Johtokunta valitsee vuosittain keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä asettaa tarpeen mukaan valiokuntia ja työryhmiä.

MTK-Keski-Suomen alueella toimii 20 maataloustuottajien yhdistystä, lyhyemmin MTK-yhdistystä. MTK-yhdistykset ovat maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallisia etujärjestöjä ja vaikuttajia. Yhdistykset järjestävät monipuolisesti paikallistason toimintaa ja tilaisuuksia jäsenilleen saunailloista retkiin ja virkistyspäiviin

Ylintä päätösvaltaa MTK:ssa käyttää valtuuskunta. MTK-liitot saavat valtuuskuntaan jäseniä oman jäsenmääränsä perusteella. Jäsenet ja varajäsenet MTK:n valtuuskuntaan valitaan liiton syyskokouksessa. MTK-Keski-Suomi saa nykyisen jäsenmääränsä perusteella valtuuskuntaan kolme jäsentä, joista yksi on aina tuottajaliiton johtokunnan puheenjohtaja. 

Anja Kettunen

toiminnanjohtaja

050 590 2774

anja.kettunen(at)mtk.fi

Sari Hintikka

järjestöasiantuntija

050 569 9830

sari.hintikka(at)mtk.fi

Anniina Lahtinen

hankeasiantuntija

Ilmastonmuutokseen varautuva viljelijä -hanke

050 473 9112

anniina.lahtinen(at)mtk.fi

Ajo-ohje

MTK-Keski-Suomen toimisto sijaitsee Jyväskylässä Maatalossa.

Toimiston katuosoite on Keskustie 20 C. Sisään pääsee pyytämällä C-rapun oven pielessä olevalla summerilla oven avausta. Keskustie on kävelykatu, joten sen varrelle ei saa pysäköityä autoa.

Toinen reitti toimistollemme johtaa Kauppatu 19 kautta. Maatalon sisäpihalta löytyy C-rappu ja sieltä ensimmäisestä kerroksesta toimistomme.

Tarkempi sijainti kartalta toimistollemme löytyy Jyväskylän kaupungin karttapalvelun kautta (kartta.jkl.fi).

Verkkolaskuosoite

Hyvä yhteistyökumppanimme, MTK Keski-Suomen liitto ry on siirtynyt ostolaskujen automaattiseen käsittelyyn. Toivomme teidän jatkossa lähettävän meille osoitetut laskut, joko verkkolaskuina tai uuteen laskutusosoitteeseemme.

1. Verkkolaskut
MTK Keski-Suomi -ry, Y-tunnus: 0226518-4
Verkkolaskuosoite: 003702265184
Välittäjätunnus: 003723327487
Operaattori: Apix
OVT-tunnus: 003702265184

2. Paperilaskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun
Laskulla ja kirjekuoressa tulee olla seuraavat osoitetiedot:
MTK Keski-Suomi ry
PL 1000
00781 HELSINKI