Organisaatio

MTK-Keski-Suomen toimintaa johtaa 9-jäseninen johtokunta. Sen jäsenet valitaan liiton syyskokouksessa kolmivuotiskaudeksi kerrallaan. Johtokunta valitsee vuosittain keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä asettaa tarpeen mukaan valiokuntia ja työryhmiä.

MTK-Keski-Suomen alueella toimii 20 maataloustuottajien yhdistystä, lyhyemmin MTK-yhdistystä. MTK-yhdistykset ovat maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallisia etujärjestöjä ja vaikuttajia. Yhdistykset järjestävät monipuolisesti paikallistason toimintaa ja tilaisuuksia jäsenilleen saunailloista retkiin ja virkistyspäiviin

Ylintä päätösvaltaa MTK:ssa käyttää valtuuskunta. MTK-liitot saavat valtuuskuntaan jäseniä oman jäsenmääränsä perusteella. Jäsenet ja varajäsenet MTK:n valtuuskuntaan valitaan liiton syyskokouksessa. MTK-Keski-Suomi saa nykyisen jäsenmääränsä perusteella valtuuskuntaan kolme jäsentä, joista yksi on aina tuottajaliiton johtokunnan puheenjohtaja. 

Lisätietoja

Anja Kettunen

toiminnanjohtaja

050 590 2774

anja.kettunen(at)mtk.fi

Lisätietoja

Anniina Lahtinen

hankeasiantuntija

Ilmastonmuutokseen varautuva viljelijä -hanke

050 473 9112

anniina.lahtinen(at)mtk.fi

Ajo-ohje

MTK-Keski-Suomen toimisto sijaitsee Jyväskylässä Maatalossa.

Toimiston katuosoite on Keskustie 20 C. Sisään pääsee pyytämällä C-rapun oven pielessä olevalla summerilla oven avausta. Keskustie on kävelykatu, joten sen varrelle ei saa pysäköityä autoa.

Toinen reitti toimistollemme johtaa Kauppatu 19 kautta. Maatalon sisäpihalta löytyy C-rappu ja sieltä ensimmäisestä kerroksesta toimistomme.

Tarkempi sijainti kartalta toimistollemme löytyy Jyväskylän kaupungin karttapalvelun kautta (kartta.jkl.fi).

Verkkolaskuosoite

Hyvä yhteistyökumppanimme, MTK Keski-Suomen liitto ry on siirtynyt ostolaskujen automaattiseen käsittelyyn. Toivomme teidän jatkossa lähettävän meille osoitetut laskut, joko verkkolaskuina tai uuteen laskutusosoitteeseemme.

1. Verkkolaskut
MTK Keski-Suomi -ry, Y-tunnus: 0226518-4
Verkkolaskuosoite: 003702265184
Välittäjätunnus: 003723327487
Operaattori: Apix
OVT-tunnus: 003702265184

2. Paperilaskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun
Laskulla ja kirjekuoressa tulee olla seuraavat osoitetiedot:
MTK Keski-Suomi ry
PL 1000
00781 HELSINKI