Organisaatio

 

MTK-Keski-Suomen (Maataloustuottajain Keski-Suomen liiton) toiminnasta päättää 9-jäseninen johtokunta. Sen jäsenet valitaan liiton syyskokouksessa kolmivuotiskaudeksi kerrallaan. Johtokunta valitsee vuosittain keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä asettaa tarpeen mukaan valiokuntia ja työryhmiä.

Ylintä päätösvaltaa MTK:ssa käyttää valtuuskunta. Maataloustuottajien liitot saavat valtuuskuntaan jäseniä oman jäsenmääränsä perusteella.

Jäsenet ja varajäsenet MTK:n valtuuskuntaan valitaan liiton syyskokouksessa. MTK-Keski-Suomi saa nykyisen jäsenmääränsä perusteella valtuuskuntaan kaksi jäsentä, joista toinen on aina tuottajaliiton johtokunnan puheenjohtaja. 

MTK-Keski-Suomen alueella toimii 21 maataloustuottajien yhdistystä, lyhyemmin tuottajayhdistystä.

Tuottajayhdistykset ovat maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallisia etujärjestöjä ja vaikuttajia. Yhdistykset järjestävät monipuolisesti paikallistason toimintaa ja tilaisuuksia jäsenilleen saunailloista retkiin ja virkistyspäiviin.

Lisätietoja

Elina Nummela

Toiminnanjohtajan sijainen 1.10.2019-31.12.2020

050 590 2774

elina.nummela@mtk.fi

Lisätietoja

Amanda Vesiaho

Järjestöagrologi

Maaseutunuoret, viestintä, MTY yhteistyö, jäsenedut, sosiaalipolitiikka, järjestötyö

044 709 0109

amanda.p.vesiaho@mtk.fi

Lisätietoja

Anja Kettunen

Toiminnanjohtaja (opintovapaalla 1.10.2019-31.12.2020)

040 840 5054

Ajo-ohje

MTK-Keski-Suomen toimisto sijaitsee Jyväskylässä Maatalossa.

Toimiston katuosoite on Keskustie 20 C. Sisään pääsee pyytämällä C-rapun oven pielessä olevalla summerilla oven avausta. Keskustie on kävelykatu, joten sen varrelle ei saa pysäköityä autoa.

Toinen reitti toimistollemme johtaa Kauppatu 19 kautta. Maatalon sisäpihalta löytyy C-rappu ja sieltä ensimmäisestä kerroksesta toimistomme.

Tarkempi sijainti kartalta toimistollemme löytyy Jyväskylän kaupungin karttapalvelun kautta (kartta.jkl.fi).